AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

9 juni 2013

Kakel som ser ut som trä -optimalt på hallgolvet

Ett tips till dig som har en hall med mycket trafik i form av till exempel ungar och hundar är kakel som ser ut som trä. Det ger en ombonad känsla som ett trägolv men det blir inga märken på det, av vassa klor och annat. Med värmeslingor under får du dessutom en behagligare temperatur under fötterna och snö och vatten dunstar snabbt bort. Lätt att göra rent och underhållsfritt. Kan inte bli bättre.

Kakelplattan Saint barth/ Konradssons Kakel
Kakelplattan Saint barth/ Konradssons Kakel

En nyhet från Konradssons Kakel är kakelplattan Maderia som med sitt träinspirerade mönster ger en härlig känsla av riktigt trägolv och finns i flera olika färger. Plattan passar även att ha utomhus på terrassen. Ett golv som tål både husdjur med vassa klor och festliga tillfällen med smala klackar. Med värmeslingor under får du dessutom en behagligare temperatur under fötterna. Dessa kakelplattor går också att sätta som fondvägg på fasader.


Konradssons KakelNyckelord:

Badrum

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår