AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

13 mars 2015

KappAhl lanserar heminredning

KappAhl lanserade sin babykollektion Newbie under 2010, kläder för de minsta där all bomull är 100% ekologisk, och nu satsar modekedjan på att utveckla konceptet vidare med heminredning för småbarnsrummet. Inredningskollektionen Newbie Home innehåller bland annat sängkläder, babyfiltar, galgar, skötbäddar, flaggspel, förvaring och andra fina inredningsprodukter för de minsta. Kollektionen finns till att börja med i KappAhls större butiker, i Newbie Store och på Shop Online. .

Newbie Home / Kappahl Foto: Annika Rådlund
Newbie Home / Kappahl Foto: Annika Rådlund

KappAhl kollektion Newbie Home- heminredning för småbarnsrummet. I november öppnades KappAhl Sveriges första Newbie-butik, Newbie Store, i Mood-gallerian i Stockholm, kika in där om du har vägarna förbi. Butiken är liten med det finns en hel godbitar där. Annars finns produkterna även på nätet. www.kappahl.comNyckelord:

Barn

Inredning

Nyheter

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår