AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

7 september 2015

Kay Bojesens populära apa finns nu på barnfiltar!

Kay Bojesen var hela sitt liv svag för trä och och desingade prylar och leksaker i allt från från teak till ek. Hans träapa i teak och limbaträ från 1951 har blivit ekonisk och det är en populär present på dop och födelsedagar än idag. Kay Bojesen (1886-1958) finns inge längre men företaget Kaj Bojesen Denmark lever vidare. Nu har de tagit fram barnplädar med illustrationer av Bo Bendixen i rött och blått - där motivet är Bojensens kända apa. Barnpläden är vävd med jacquardteknik, vilket innebär att båda sidorna av pläden är lika fina. Den korthåriga, mjuka kvaliteten ska göra att pläden inte kliar. Det ju alltid en fördel.

Barnpläden Apa från Kay Bojesen Denmark
Barnpläden Apa från Kay Bojesen Denmark

Kay Bojesens barnpläd mäter 80 cm x 120 cm och finns i färgerna rött och blått. Pläden kostar 1299 SEK (rek. pris). Finns i butik från mitten av augusti 2015. Den står nu på vår önskelista till tomten.

www.kaybojesen-denmark.se

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.Nyckelord:

Barn

Detaljer

Inredning

Nyheter

Presenter

Textil

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår