AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

14 oktober 2016

Kikade in i en bastuflotte från Marinbastun

På Hem, Villa & Bostadsrättsmässan hade Marinbastun byggt upp en bastuflotte som besökarna kunde gå in in. De tillverkar egentligen ett flertal olika modeller och man kan bestämma hur man vill att de ska utformas. Jag är inte riktigt vad just den här modellen heter som de hade med sig på mässan, men den var väldigt rymlig och hade till och med ett litet rum där man kan byta om eller bara hänga i. Önskar att man hade en sjö utanför fönstret, då skulle jag definitivt skaffa en sån här!

Marinbastun Foto: Annika Rådlund
Marinbastun Foto: Annika Rådlund

Med en bastuflotte kan man basta till sjöss och sedan bara hoppa i plurret! Det går att ha en stege från flotten ner till vattnet och man kan även ha den ute på isen på vintern och göra hål i isen där stegen är om man vill doppa sig efter en het bastustund. Flottarna tillverkas i Söderfors.


Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

 

www.marinbastun.seNyckelord:

Bygg

Övrigt

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår