AlltomBostad
 

Klassisk och skandinavisk

Klassisk och skandinavisk

En grå färgskala i köket är en inredningsfärg som tilltalar väldigt många av oss, så vi är glada att presentera en av våra nyheter. Vår nya kökslucka, Dis, som ingår i vår exklusiva kollektion. En ljust grå kökslucka som skapar värme i köket och som ger dig ett kök du aldrig kommer att tröttna på.

Vi fick hälsa på en av våra kunder som bor i en renoverad sekelskifteslägenhet i centrala Stockholm. Deras val när de skulle förnya sitt kök föll på Dis. De vitmålade väggarna och det vitlaserade ekgolvet i kombination med det grå är ursnyggt. Familjen valde dessutom ett handtag gjort av naturgarvat läder med fäste i mässing tillsammans med en stilren bänkskiva och stänkpanel i marmorlaminat. Det färdiga HärjedalsKöket blev otroligt fint. Klassiskt och skandinaviskt. Grått är verkligen en färg som passar till allt.

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår