AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

9 oktober 2018

Klassiskt kök med hörnskafferi!

Rejäla skafferier är verkligen något som fattas i många moderna kök tycker jag. Visst är det snyggt med öppna hyllor där kan man visa upp sitt porslin och annat, men alla dessa förpackningar....de vill man helst stoppa undan någonstans tycker jag.
I äldre hus brukar det ibland finnas skafferier som man kan gå in i - det är ju verkligen en köksdröm att ha det, eller i alla fall ett rejält hörnskafferi. Det har jag nu hittat hos Vedum som har satsat på det i sitt klassiska kök Alice Anno 2019. Det här är en nyhet för att fira deras jubileum nästa år.

För att skapa den klassiska stilen har köket porslinsho och blandare i traditionell design, bänkskivan i kompositsten ser ut som natursten ska vara enkel att rengöra och underhålla. Det finns även platsbyggda sittplatser som man kan använda under till exempel ett fönster. Så fint och praktiskt!

Alice Anno 2019 från Vedum
Alice Anno 2019 från Vedum

I det här köket finns skåpkaruseller, invändiga lådor i skåp och ett skafferi i hörnskåpet - allt för att maxa förvaringen. Köket är klassiskt men ändå modernt, här har man till exempel en häll med inbyggd fläkt som gör att köket känns stilrent och öppet.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.vedum.seNyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Kök

Nyheter

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår