AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

1 maj 2015

Klickgolv med mönster från Marocko!

Nu kommer Tarkett med två väldigt snygga mönster på sina klickgolv. De måste har fiskat upp att det finns ett intresse för marockanska och tunisiska mönster på klinker och tapeter just nu. Så varför inte på ett klickgolv? De ska dessutom vara relativt enkla att lägga in själv. Jag har bara sett de här golven på bild, men de ser väldigt fina ut tycker jag.

Starfloor Click - vinylgolv från Tarkett
Starfloor Click - vinylgolv från Tarkett

Under våren 2015 utökasTarketts starfloor kollektionmed tio nya mönster, dessutom är det de första golven som nu rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet. Den starka ytbehandlingen gör att Starfloor Click-golven ska klara ett normalt slitage från både barn och husdjur. Bland nyheterna finns golvet Retro Black White och Bland nyheterna finns golvet Retro Orange Blue, mönster med inspiration från Marocko. Golvet tål att våtmoppas. Mått: bredd 31 cm, längd 60,1 cm, tjocklek 0,4 cm.

www.tarkett.seNyckelord:

Golv

Nyheter

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår