AlltomBostad
 
KMP Pellet Heating AB

Visa alla produkter från: KMP Pellet Heating AB

Brasugnar & Kaminer från KMP Pellet Heating AB

KMP Ekerum - Se mer på vår hemsida

KMP Ekerum

Skandinavisk form möter eldens sken. KMP Ekerum är stilren, avskalad och modern. Den finns i fem olika kulörer och det i kombination med den klassiska designen gör den till en flexibel möbel som passar i de flesta hem. Våra kaminer i KMP-familjen kan ersätta upp till 80 procent av din tidigare uppvärmning i ett normalt hus. Kaminen är ett perfekt komplement för dig som har direktverkande el och inte vill investera i ett vattenburet system. Kaminen är konstruerad så att det är enkelt att ansluta den till en gammal eller ny skorsten. KMP Ekerum kan även installeras utan skorsten.

KMP Lilla Frö - Se mer på vår hemsida

KMP Lilla Frö

Lilla Frö är trots små dimensioner och ringa vikt en fullvuxen kamin med rejält pelletsförråd, som ger lång brinntid och med samma höga verkningsgrad som våra övriga kaminer. Lilla Frö har design och format som passar i de flesta hemmiljöer. Sidor och topp är lackerade i mattsvart och fronten är utförd av rostfritt stål. Lilla Frö är ett lättskött och prisvärt alternativ som ger skön värme och extra myskänsla i fritidshus och mindre villor.

Lilla Frö kan med fördel anslutas till väggfläkten Drag om ditt hus saknar skorsten eller du vill placera kaminen mot en yttervägg.

KMP Mysinge - Se mer på vår hemsida

KMP Mysinge

Vår populära pelletskamin Mysinge är tillverkad i gediget gjutjärn och är en traditionell kamin med generös glasruta in mot eldens sken. Gjutjärnet kan med fördel putsas upp och får då en vacker lyster. KMP Mysinge kan även fås med kalksten. Du kan välja mellan att ha kalksten enbart på toppen av kaminen eller både topp och sidor i kalksten.

I ett normalhus ersätter kaminen upp till 80 procent av tidigare uppvärmning. Trots allt gjutjärn väger Mysinge maximalt 140 kg, vilket innebär att du inte behöver förstärka bjälklagen. Mysinge kan med fördel anslutas till KMP Drag i de fall ditt hus saknar skorsten eller du vill placera kaminen mot en yttervägg.

KMP Drag - Se mer på vår hemsida

KMP Drag

Drag är en unik lösning som gör det möjligt att installera pelletskaminerna Neptuni, Ekerum, Lilla Frö och Mysinge utan skorsten vid en yttervägg. Tänk vilka möjligheter du får att placera kaminen precis där du vill! Med Drag får du bara en bråkdel av kostnaden jämfört med en vanlig skorsten.

Drags patenterade konstruktion sänker temperaturen på rökgasen till helt ofarliga nivåer genom att rökgasen från kaminen blandas med uteluft innan den leds ut.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår