AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

13 november 2013

Kök - där ALLT är i rostfritt stål

Att det är rostfritt stål precis överallt kanske inte stämmer, men även insidan av skåpen, socklar och luckor i The Steel Kitchen, är klädda i rostfritt stål. I en tid när vi pratar allt mer om hållbarhet, vad kan vara mer hållbart än ett kök helt i rostfritt stål? Luckorna kan knappast få avskavda hörn eller fanér som lossnar. Men om det är modernt om fem -tio år har man ingen aning om. Men hållbart är det säkert.

The Steel Kitchen/Neonela
The Steel Kitchen/Neonela

Varje kök byggs individuellt efter kundens behov. Underskåpen finns med dörrar eller varierande antal lådor eller med en blandning av lådor och dörrar. För den som föredrar skafferilådor bakom en rostfri dörr finns även det. Det finns öppna skåp med flyttbara hyllor och överskåp med eller utan vitrindörrar om man vill ha det. Nästan inget är standard utan allt byggs utifrån kundens personliga behov. Inbyggnadsprodukter som häll och kylskåp passar alltid perfekt eftersom skåpen kan anpassas till alla vitvaror oavsett fabrikat. Kunden har obegränsad valfrihet i val av vitvaror. Kunden är inte bunden till en viss leverantör eller varumärke utan kan även välja ut det som passar bäst från varje tillverkare.

 

NeonelaNyckelord:

Detaljer

Inredning

Kök

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår