AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

18 augusti 2013

Kokbokstips: Shirley Clamps ”Lätt att njuta”

Måste säga att första intrycket av bilderna i boken är att det ser GOTT ut! Verkligen härliga bilder och rätterna ser riktigt smarriga ut. Rätterna ska vara välbalanserad och nyttig mat som man mår bra av, och de är alla utformade enligt Viktväktarnas modell där man räknar poäng. Nu får jag erkänna att jag inte vet hur många poäng man bör äta per dag, men det går nog att ta reda på genom Viktväktarna. Jag antar att man räknar ut det genom längd och ålder. Men om man är inne i den svängen så är det verkligen enkelt för poängen står vid varje recept samt hur lång tid det tar att tillaga. Även om man inte räknar poäng på det man äter så är det en fin kokbok med många bra motiveringstips. Shirley Clamp har ju själv varit med om en viktresa och hon berättar om hur hon lyckas hålla vikten nere; hon gör smala varianter av sina gamla favoriter.

Lätt att njuta! med Shirley Clamp och Viktväktarna
Lätt att njuta! med Shirley Clamp och Viktväktarna

Lätt att njuta! : med Shirley Clamp och Viktväktarna kommer att kosta 169 kr hos Adlibris. Boken är uppdelad i kapitlen; Snabbt & vardagsenkelt, Lyxa hemma, Tjejerna kommer och Dags för fest.


AdlibrisNyckelord:

Böcker

Inspiration

Mat

Nyheter

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår