AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

10 augusti 2016

Köksbänk eller köksö med motiv på sidan

I ett av de moderna radhusen i sten på bustadsmässan i Seinäjoki hittade jag den här fina detaljen. På kortsidan av köksbänken hade man fällt in en bild bakom en plexiglasskiva med belysning ovanför. Kök och vardagsrum hade en öppen planlösning i ljusa färger och med inslag av trä och rostfritt stål hade man skapat en fin kontrast. Men det var den här detaljen som man lade mest märke till.

Köksbänk med motiv Foto: Annika Rådlund
Köksbänk med motiv Foto: Annika Rådlund

Med ett motiv av en vintunna på sidan av diskbänken har köket i ljusa toner får en detalj som förhöjer hela intrycket av rummet. Bilden är tagen i hus nr 22 på bostadsmässan i Seinäjoki.
(De blanka pelarna med rep är bara avgränsning för att man inte skulle gå i köket, eftersom husen ska säljas eller är sålda innan mässan så vill man hålla golven fina till de nyinflyttade. Med tanke på att mässan besöks av sisodär 130 000 personer som klampar in med skorna på....)

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

asuntomessut.fiNyckelord:

Inredning

Inspiration

Kök

Mässor

Nyheter

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår