AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

20 september 2015

Köksprodukter designade av Alexandra Zazzi

Produkterna i det nya varumärket GöteborgsFabrikerna är en mix mellan modernt och traditionellt. På Formexmässan presenteras bland annat de två av de nya kollektionerna – Köksfabriken med Alexandra Zazzi som kreatör och Porslinsfabriken med formgivaren och delägaren, Björn Nilsson.

Alexandra Zazzi blev ju först känd som den första kvinnliga deltagern som vann Expedition Robinsson och sedan förknippas hennes namn ofta med italiensk matlagning, nu är hon alltså igång med att designa köksprylar. Kul!

Jag tycker att både muggarna och handdukarna är fina. Handdukarna har olika texter så man får se upp med vad man köper om man ska ger bort en. "Älskling! Jag hatar dig" eller "Hippster Wannabee" är kanske inte något man ger den humorbefriade partnern. Däremot kanske ett recept på Tiramisu eller "Ett lyckat liv" passar bättre.

Köksprodukter designade av Alexandra Zazzi

Muggar med mönster på med design av Björn Nilsson och servetter och handdukar med olika texter på som Alexandra Zazzi har designat finns nu i Göteborgsfabrikernas sortiment. Muggarna säljs i 2-pack med två fat för 299 kr, och handdukarna kostar 79 kr, barnförkläden 99 kr, vuxenförkläde 169 kr och tygservetter säljs i 6-pack för 249 kr.

www.goteborgsfabrikerna.se

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.Nyckelord:

Detaljer

Inredning

Kök

Mat

Nyheter

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår