AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

19 september 2014

Köksskåp i sovrummet - ger bättre förvaring

Om man bor på liten yta så är det förstås extra viktigt att man har smart förvaring. Garderober och andra förvaringslösningar kan planeras så att de inte stjäl så mycket golvyta. Här hittade jag en bild på Vedums inspirationssida, där de har skapat en sovalkov med hjälp av två garderober och köksskåp. Jag gillar även idén med en spaljé som delar av sovdelen med vardagsrummet. Om man bor på 20-30 kvadrat så är det ju ofta svårt att få till det med möblering och rumsavdelare så att det blir riktigt bra. Det är inte så vanligt att man ser spaljéer nuförtiden, men den här känns både modern och den fyller sin funktion.

Vedum
Vedum

Maja antikvit, garderober och skåp från Vedum finns i olika färger och utföranden. Se Vedums inspirationssida för fler tips om man bor på till exempel 30 kvadrat.

 

Vedum
Vedum inspiration Nyckelord:

Inredning

Inspiration

Sovrum

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår