AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

9 juni 2016

Kolla in Ikeas höstnyheter

Här är några av godbitarna som Ikea lanserar i höst. Det kommer förstås en hel del annat också men det här är några av mina favoriter, och jag tror att de här kommer vi att få se mera av på till exempel Instagram och i inredningsmagasin.

Grönadal, Gadom, Sunnersta, Klätta, Enighet och Rörd från Ikea
Grönadal, Gadom, Sunnersta, Klätta, Enighet och Rörd från Ikea

Lättplacerad gungstol. Grönadal i klarlackad rottning i massiv ask och stål. Designer: Lisa Hilland. B57×D82, H86cm. Grå/natur.1495 kr

Flexibelt bord. Gadom brickbord där den löstagbara brickan kan användas till servering. Brickans kanter gör den enkel att bära och minskar risken för att glas eller skålar glider av. Pulverlackat stål. Designer: Chenyi Ke. Ø45, H53cm. Ljusgul eller mörkgrön, 199 kr/st.

Användbar rullvagn. Sunnersta i pulverlackat stål och propenplast passar lika bra i köket, i barnrummet, badrummet, hallen eller uterummet. Designer: Henrik Preutz. L56×B33, H97cm, 249 kr.

Väggdekorationer. Klätta självhäftande dekoration ska vara lätta att sätta dit och ta bort. Ett enkelt sätt att förnya en trist vägg. 149 kr.

Stilren ljusstake. Enighet ljusstake för 3 ljusi pulverlackat stål. H22cm. Svart. 99 kr.

Prydnader i svart. Rörd dekoration djur med en1 ekorre (höjd 8.5 cm), 1 björn (höjd 8 cm) och 1 kanin (höjd 11 cm). Pulverlackat aluminium. 89 kr för set om tre djur.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.
 Nyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Porslin

Presenter

Prylar

Tips

Vardagsrum

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår