AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

4 april 2014

Kollade in uterummen från Skånska byggvaror

Skånska byggvaror har precis öppnat upp sin första butik utanför Skåne, den ligger inuti Plantagens butik i Barkaby. Skånska byggvaror säljer både uterum, växthus, stugor, förråd, spabad, fönster, dörrar, badrum, garderober, förvaring, markiser och garagedörrar. På dörrfronten har de bara haft innerdörrar men nu satsar de även på ytterdörrar i olika färger. En annan nyhet är balkonger och trädgårdsrum. Om man åker till Plantagen i Barkaby så kan man gå in i olika uterum och trädgårdsrum för att se hur de ser ut i verkligheten, det är ju ibland svårt att bilda sig en uppfattning om hur de är bara genom att se en bild på webben. Jag blev verkligen sugen på att skaffa mig ett inglasat uterum , perfekt då det är för kyligt att sitta ute eller om det rentav är för myggigt... Allt levereras till dörren av Skånska byggvarors egna bilar. Det är bra, då kan man prata med företaget direkt om leveransen, istället för med något ombud.

Uterum Skånska byggvaror Foto: Annika Rådlund
Uterum Skånska byggvaror Foto: Annika Rådlund

Skånska byggvaror har precis öppnat upp en shop-in-shop inuti Plantagens butik i Barkaby. Där kan gå in och provsitta de olika uterummen. Om man inte har vägarna förbi där så kan man också klicka hem uterummen på deras websida, sen levererar de hela rummet hem tillsammans med en beskrivning hur man monterar ihop väggar och tak. Om man inte är händig på sådana saker så är det nog läge att ringa en snickare då.

Skånska byggvarorNyckelord:

Butik

Inspiration

Nyheter

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår