AlltomBostad
 

Kontrollera elförbrukningen!

Kontrollera elförbrukningen!

Energidisplayen ELIQ hjälper dig att ta kontroll över elförbrukningen!
Koppla enkelt ELIQ till din elmätare och se förbrukning av el i realtid samtidigt som du rör dig fritt i hemmet. Hitta dina energibovar, inspirera och motivera hela familjen till ett förändrat beteende och minska elräkningen med upp till 25%. Energidisplayen ELIQ är en svensk innovation med pekskärm, trådlös kommunikation med din elmätare och USB-anslutning för koppling till dator.

Vad är ELIQ?
ELIQ visualiserar den totala elförbrukningen i ditt hem. ELIQ ger dig kunskap om vad i ditt hem som slukar energi så att du kan ta kontroll över din elförbrukning och därmed sänka din elräkning. ELIQ består av en användarvänlig pekskärm som kommunicerar trådlöst med en sändare som fästs på din elmätare. Sändaren läser av elmätaren i realtid och skickar informationen till pekskärmen. Se hur elförbrukningen rusar när du slår på vattenkokaren.

Vill uppleva hur ELIQ Energimätare fungerar?
Klicka här för och se en interaktiv demo direkt på skärmen.
(Öppnas i ett nytt fönster)

Upptäck hur mycket det kostar att ha datorn påslagen dygnet runt. Jämför din elförbrukning idag mot igår, följ förändringen vecka för vecka och månad för månad i kilowattimmar, kronor och koldioxidutsläpp. Motivera hela familjen att spara energi.

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår