AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

14 januari 2015

Kosta Bodas nya kollektion Guardian Angel

I vår kommer Kosta Bodas nya glasserie Guardian Angel till butikerna. Hela kollektionen är ett samarbete med designern och illustratören Sara Woodrow. Förra året lanserade den en konstglaskollektion med moderna modeillustrationer på, i år är det änglavingar som gäller. Alla delar presenterades på inredningsmässan Formex och Sara Woodrow var på plats. Hon berättade att hon bland annat inspireras av musik och att en del av hennes illustrationer börjar som rena modeskisser medan andra tar form efter hand. Guardian Angel ska symoblisera kärlek, beskydd och frihet.

Sara Woodrow med sin glasserie Guardian Angel för Kosta Boda Foto: Annika Rådlund
Sara Woodrow med sin glasserie Guardian Angel för Kosta Boda Foto: Annika Rådlund

Serien Guardian Angel består av vinglas, skål, karaff och vas som handmålats med Sara Woodrows karaktäristiska illustrationer. Guardian Angel finns i utvalda butiker från och med april/maj 2015. www.orrefors.seNyckelord:

Detaljer

Inredning

Mässor

Nyheter

Porslin

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår