AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

26 oktober 2014

La Classica; ny lyxig porslinsserie från Villeroy & Boch

Formgivarna på Villeroy & Boch har bläddrat i företagets designarkiv och har därefter skapat en ny servis - anpassad efter dagens mattrender och krav. Designspråket är rena klara linjer och mönstermässigt har de hämtat inspiration från klassisk och klassicistisk arkitektur. Serien består av både en komplett matservis i premium benporslin, kaffe/teservis samt matchande glas. Utöver den helvita serien så finns den även med mönster och heter då La Classica Contura, den kan användas separat eller såklart ihop med den vita. Det här är en servis att samla på, som kan gå i arv. Helt i tiden med dagens tänk om kvalité och färre slit och släng produkter.

La Classica / Villeroy & Boch
La Classica / Villeroy & Boch

La Classica - ny lyxig art deco-inspirerad porslinsserie från Villeroy & Boch. Dekoren är inspirerad av kupoler och rotundor och förstärker det klara formspråket i porslinet med tunna linjer och grafiska mönster. Vitt och silver är vackert ihop och färgkombinationen passar perfekt till festdukningar under jul- och nyårshelgerna. Klassiskt, krispigt, avskalat men lyxigt.

 

Villeroy & BochNyckelord:

Detaljer

Nyheter

Porslin

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår