AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

9 juni 2015

Ladda telefonen utan vägguttag!

Älskar teknikprylar! Helst om de är lätta att förstå sig på och om de kan underlätta vardagslivet. Här har jag sett att det finns en portabel laddare med så hög kapacitet att du kan ladda två mobila enheter samtidigt – utan anslutning till ett vägguttag. APC Mobile Power Pack, som den heter, laddas med hjällp av en micro USB-sladd och sen kan den ligga i väskan i månader utan att tappa laddningskapacitet. Grymt bra! Hur många gånger har man inte stått där och insett att batteriet på telefonen börjar ta slut.... Det gäller förstås att alltid ha laddaren uppladdad, det får man inte glömma.

APC Mobile Power Pack - portabel laddare till smartphone och surfplatta
APC Mobile Power Pack - portabel laddare till smartphone och surfplatta

Med den nya portabla APC Mobile Power Pack ska man kunna ladda både smartphone, surfplatta eller vilken annan enhet som helst som kan laddas med en USB-kabel – utan att behöva ett eluttag. Ett smart hjälpmedel till dig som, under en längre tid, behöver använda flera GPS- beroende appar eller när du måste använda mobilen, men vet med dig att du inte kommer att ha möjlighet att ladda den i tid. Kanonpryl för semestertrippen, tänker jag.

Den finns i två varianter, en mindre modell som heter M5 och den väger endast väger 142 gram, den räcker för att ladda en smartphone två gånger. M10 kan ladda en surfplatta en gång, eller en smartphone hela fyra gånger. Laddarna finns i svart och vitt och de har även två USB-kontakter och kan därmed ladda två enheter samtidigt om det skulle behövas. Cirkapris 335 kr och 560 kr.

 

http://www.schneider-electric.com/se/sv/Nyckelord:

Nyheter

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår