AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

13 november 2014

Lampan i grönt glas som alla talar om...

Den här lampan har knappast undgått någon den här säsongen, den har poppat upp i varenda inredningsmagasin och på designbloggarna. När jag såg den första gången blev jag inte helt överförtjust, den passar liksom inte in överallt. Den kräver sin takhöjd och utrymme - men wow vilken masterpiece den är på rätt plats! Nu tycker jag att den är supercool och med den behöver man inte ha så mycket annat i rummet. En grå enkel soffa och saken är biff.

Lampan i grönt glas som alla talar om...

Enkelt och stilrent - och med en maffig lampa till det så får rummet sin prägel ändå. Med hjälp av dessa sköna gröna glaskupor. Om man inte är lika vågad så finns det enkla, även bordsvarianter, med bara en kupa. Även de är snygga. Tage taklampa grön (finns även i blankt glas) 55 cm hög och 37 cm bred. Pris: 2 249 kr från Lyktan Bankeryd. Bordsvarianten med en kupa kostar cirka 600 kronor och taklampan med bara en glaskupa kostar cirka 950 kr.Nyckelord:

Belysning

Detaljer

Inspiration

Ljus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår