AlltomBostad

Lantkök i din egen favoritfärg

Lantkök i din egen favoritfärg

Vi är tämligen ensamma om att erbjuda handmålade luckor i 16 basfärger. Dessutom ger vi dig möjlighet att välja en helt valfri nyans ur NCS-färgskalorna. Det betyder att du har över tvåtusenfemhundra färgnyanser att välja bland. Och vet du inte riktigt vilken färgkod du vill ha, hjälper vi dig gärna om du tar med dig ett litet färgprov.

Vår sidenmatta färg är miljövänlig utan tillsatta lösningsmedel och utvecklad enligt traditionellt målarhantverk med en färg rik på pigment och bindemedel. Det ger en kraftigt täckande färg med lång torktid och vacker sidenmatt yta.

I höst lanserar vi en ny serie med lantkök i vackra linoljeinspirerade nyanser; duvblå, pärlgrå, mossgrön och antikvit. Just nu arbetar vi fram nygamla hantverksdetaljer i lister, pilastrar, spröjs och pärlspont, inspirerade av äldre hantverk.

Just nu bjuder vi på fläkten och halva materialkostnaden på granit- eller kompositstenskivor! I tidstypisk stil som passar varje lantkök.

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår