AlltomBostad
 
Lärkspecialisten AB

Visa alla produkter från: Lärkspecialisten AB

Uteplats från Lärkspecialisten AB

Sibirisk lärk - Se mer på vår hemsida

Sibirisk lärk

Hyvlat virke av äkta sbirisk lärk ifrån Irkutsk län, Sibirien. Trallvirke, fasad och reglar i olika dimensioner.

Sioo ytbehandling - Se mer på vår hemsida

Sioo ytbehandling

Sioo Impregnering är uppdelat på två produkter: Sioo Träskydd och Sioo Väderskydd som passar de flesta träslag. Kisel gör att det skyddar naturligt mot med bland annat alger, mögel, skadeinsekter mm.

Fungerar bra på lärk, men även gran, fur, ek, värmebehandlat trä. Sioo passar att applicera på såväl fasad som trall.

ThermoWood - Se mer på vår hemsida

ThermoWood

Thermowood är virke som torkats under mkt hög temperatur. En sådan torkprocess förändrar träets egenskaper. De främsta fördelarna är att det blir praktiskt taget helt formstabilt och att det suger mkt lite vatten efter värmebehandlingen, vilket ger virket hög rötbeständighet. Även träslag som furu och gran som normalt sätt har mkt låg rötbeständighet blir t.o.m. mer rötbeständigt än Sibirisk lärk efter denna behandling.

En annan fördel med thermobehandlat trä är den vackra, bruna färgen. Färgen går igenom hela brädan, vilket är en betydande fördel jämfört med tex trägolv med infärgning. Trä med en naturligt genomgående färg slits vackert. Thermowood är ungefär lika rötbeständigt som Cederträ. Cederträ kostar ca 4 ggr mer än lärk.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår