AlltomBostad
 
Larmhem.se

Visa alla produkter från: Larmhem.se

Trådlöst hemlarm Tyroz X50 - Grundpaket - Se mer på vår hemsida

Trådlöst hemlarm Tyroz X50 - Grundpaket

Tyroz X50 är ett helt nytt trådlöst hemlarm fullt med smarta funktioner. Hela systemet är mycket användarvänligt och man behöver inga tidigare kunskaper om larm för att programmera eller navigera iappen. Larmsystemet levereras komplett med LAN,WiFi och GSM som standard och inga extra modulkort behöver köpas till. Med Tyroz X50 har du alltid full kontroll i realtid via appen som är helt på Svenska. Larmsystemet erbjuder dom flesta funktionerna som man oftast bara kan hitta på mycket dyrare hemlarm.

Du kan med det här larmet bland annat se alla intrigerade IP kameror i realtid direkt ifrån appen. Om du uppgraderar med en inomhus kamera TX50 har du möjlighet att se, styra, höra, ta bilder och mycket mer. Har du även för avsikt och vill styra lampor eller dylikt finns där smart plugg som kan köpas till. Med smart pluggen kan du slå på eller av exempelvis lampan via on/off knapp i appen eller tidsbestämma via schema för respektive smart plugg.

Sökord: larm, larmpaket, hemlarm, säkerhet.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår