AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

16 april 2013

Lätt att odla med odlarbänken

Som vanligt när man besöker en trädgårdsmässa så blir man otroligt sugen på att odla saker. Tyvärr har jag inte tid att plöja upp göra ett potatisland och så vidare, men lite sallad, morötter och rädisor är lätt och kul att odla.
Sallad är ju så supertacksamt eftersom de hela tiden växer på sig då man har varit där och tagit några blad. Och vilken lyx det är att fylla tallriken med egenodlad sallad. Bara att lägga på en bit grillad kyckling och något annat gott så är det klart.
Om man inte vill ligga på knä och plantera eller om man bara har en balkong eller altan så är den här odlarbänken ett utmärkt alternativ. Man kan stå upprätt medan man sår, vattnar och skördar.

Foto: Odlarbänken
Foto: Odlarbänken

Spanade in den här odlarbänken på Nordiska trädgårdar - mässan. Gör det enklare att hålla skadedjur och ogräs borta. Odlarbänk Mini för balkonger är anpassad för köksväxter, 2750 kr. Odlarbänken Maxi, 3950 kr

OdlarbänkenNyckelord:

Balkong

Inspiration

Prylar

Tips

Trädgård

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår