AlltomBostad
 
Lättklinkerbetong AB

Visa alla produkter från: Lättklinkerbetong AB

Fasader från Lättklinkerbetong AB

LK Bakmursvägg - Se mer på vår hemsida

LK Bakmursvägg

LK Bakrumsvägg är en bärande yttervägg med monterad cellplastisolering avsedd för hus som ska bekläs med tegelfasad eller annan inklädnad. Invändig yta är av slät betong och är färdig för målningsbehandling. Omramningar av betong kring dörr- och fönsterhål kan levereras. Väggens tjocklek är beroende av aktuell last och önskat u-värde.

LK Fasadvägg - Se mer på vår hemsida

LK Fasadvägg

LK Fasadvägg är en sandwichvägg med en bärande innerskiva som dimensioneras för aktuell last, ingjuten cellplastisolering och en ytterskiva med färdig struktur. Utvändig yta är färdig för målningsbehandling med synliga elementfogar. Den utvändiga ytan kan fås stöpplad, borstad eller slätskurad. Möjlighet till dekorlinjer, släta knutar, släta band runt fönster och dörrar samt att stämpla in t.ex. husnummer finns också. Invändig yta är av slät betong och är även den färdig för målningsbehandling.

LK Källarvägg/Sutteräng - Se mer på vår hemsida

LK Källarvägg/Sutteräng

Utförande finns för väggar helt under mark (typ A) samt för väggar med varierande återfyllnadshöjd (typ B och C). Dränerande cellplast på utsidan.

LK Putsvägg - Se mer på vår hemsida

LK Putsvägg

Den patenterande putsväggen består av ett sandwichelement med bärande innerskiva av betong, ingjutning isolering och en putsbärande skiva av lättklinkerbetong. Patentet bygger bl.a. på att ytterskivan är fasthållen till innerskivan så att sprickor i elementfogarna undviks. Du kan putsa fasaden utan att det blir sprickor i skarvarna vilket ger en helt fogfri yta.

Ytterväggar - Se mer på vår hemsida

Ytterväggar

LK-väggar finns som källarväggar, sluttningsväggar, putsväggar, fasadväggar och bakmursväggar. Utvändigt efterbehandlas dessa väggtyper på olika sätt. Invändigt är samtliga ytterväggar färdiga för målningsbehandling. Alla våra sandwichväggar har ingjuten grafitcellplast.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår