AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

23 januari 2014

Lättmonterat altantak

Vid mitt hus så har jag en liten uteplats i en hörna där det är fantastiskt att sitta och äta frukost. Det är morgonsol där och det är soligt ända fram till eftermiddagen (de dagar som det är fint väder då vill säga). Det sitter en markis på husväggen som den tidigare ägaren satte dit, men den har verkligen gjort sitt nu. Den har både ett par revor i sig och så har den blivit fläckig. Inte snygg alls med andra ord. Egentligen så är det mest då man ska sitta där och äta som den har använts, för många besväras av solen. Men nu har jag hittat det här altantaket som kanske är ännu bättre, för jag vill ha kvar den öppna känslan där och planerar inte att sätta dit några väggar. Att montera dit det här taket ska vara enkelt tack vara takskivornas klicksystem. Man klickar helt enkelt fast kanaltakskivorna i stommen. Den är justerbara så att man själv kan anpassa monteringshöjd, stolpens placering i djupled samt avståndet mellan stolparna för att det ska passa uteplatsen.

Jengo
Jengo

Slagtåligt och lättmonterat altantak av okrossbar kanalplast i 8 mm polykarbonat. Enkel uppsättning över t.ex altanen, uteplatsen eller som carport. De transparenta takskivorna i okrossbar plast ska ge ett behagligt ljusgenomsläpp för en ljus och härlig plats under taket med 100 % skydd mot UV-strålning. Finns i olika storlekar. 3x3 meter kostar 10 999 kr från Feria, sälja av bland annat Jengo.


JengoNyckelord:

Bygg

Tips

Trädgård

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår