AlltomBostad
 
Laufen

Visa alla produkter från: Laufen

Badrumsserien LIVING - Se mer på vår hemsida

Badrumsserien LIVING

Living city: Ett system med hörn och kanter som ändå är flexibelt och enkelt att underhålla. living city har ett tydligt koncept med tydliga former. Tack vare det modulära systemet finns tvättställ med och utan förvaring tillgängliga i många olika bredder. En minskning, inte total avhållsamhet, individualism utan idiosynkrasi: Formspråket hos living city är inriktat mot människor som lever i moderna omgivningar. Systemet skapar en levande miljö med förfinad medvetenhet och känslighet för materialet. Designen av LAUFENs rektangulära vägghängda toaletter och bidéer passar perfekt i det här sammanhanget.

Living square flyttar fram gränserna för vad keramiktillverkningen klarar av. Det extremt platta tvättstället med sina plana ytor och definierade kanter ser ut att flyta framför väggen. Så här elegant kan hygienporslin vara. living square inspirerar med sin slanka silhuett: Det dubbla tvättstället med en användbar bredd på 180 cm i kombination med keramikhyllan, skapar en fullt funktionsduglig tvättplats. case möbelsortiment är lika välmatchat.

Sökord: handfat, tvättfat, tvättställ, handdukshållare, handduksstång.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår