AlltomBostad
 
Laufen

Visa alla produkter från: Laufen

Badrumsserien PALOMBA COLLECTION - Se mer på vår hemsida

Badrumsserien PALOMBA COLLECTION

Designen för LAUFEN PALOMBA COLLECTION påminner om små vikar eller stenar som formas av havets ständiga rörelser, skickligt omvandlat till keramik. Alla delar av kollektionen harmoniserar med varandra eftersom samtliga signerats av det italienska designerparet Ludovica+Roberto Palomba.

Trots detta är karaktären för designen inte fast, utan svävar mellan geometriska och organiska former. Det underliggande konceptet är en människotillverkad kub, urholkad och avrundad genom vattnets kraft – med havet som inspiration. Men tvättställen, badkaren, duschkaren, toaletterna, bidéerna och möblerna i PALOMBA COLLECTION har inte status som ett helt integrerat badrum. I enlighet med andan hos kollektionen passar designelementen för användning i olika spännande kombinationer: både inom kollektionen och med LAUFEN-produkter som har matchande design. En rad nya designlösningar förbättrar PALOMBA COLLECTION steg för steg.

Sökord: handfat, tvättfat, tvättställ, badkar, badrumsskåp, underskåp, wc, toalett, toalettpappershållare, handduksstång, handdukshängare.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår