AlltomBostad
 
LB-Hus

Visa alla produkter från: LB-Hus

Trähus från LB-Hus

Optimal 133 - Se mer på vår hemsida

Optimal 133

1-plan
5 - 6 rum och kök
Boarea 133 m2

Stora, ljusa umgängesytor med öppen planlösning kombinerat med yteffektivt tänk och goda förvaringsmöjligheter. Vardagsrum med pardörrar och möjlighet till ryggåstak. Separat sovrumsavdelningar – med mindre umgängesdel i anslutning till den ena – ger god balans mellan sociala och avskilda ytor.

Optimal 143 - Se mer på vår hemsida

Optimal 143

1-pan
5 rum
Boarea 143,2 m2

Ett rymligt och flexibelt hus. Den rymliga, möblerbara hallen är en av husets mest uppskattade egenskaper. Dessutom har huset en stor klädvård i direkt anslutning till entrén. Med tre stora sovrum och möjlighet till fyra, kan huset anpassas allt eftersom hushållet ändrar storlek.

Optimal 148 - Se mer på vår hemsida

Optimal 148

2-plan
5-6 rum
Boarea 148 m2

Planlösningen präglas av ljuslinjer och genomsikt och trappan med sin centrala placering bildar ett nav i huset. Separat klädvård ingår som standard. Med balkong som tillval på såväl fram- och baksida skapas vacker entréveranda och praktiskt väderskydd. Huset går också att få med kopplat garage och veranda eller med stor New England-veranda.

Optimal 151 - Se mer på vår hemsida

Optimal 151

2-plan
6 rum
Boarea 151,8 m2

Ett välplanerat gavelställt tvåplanshus med fantastiks känsla av rymd, perfekt för det lite större hushållet. Köket kan placeras antingen på fram- eller baksidan av huset, beroende på tomtens förutsättningar. Som tillval finns bland annat balkong från allrummet och möjlighet till vidbyggt garage. Separat klädvård ingår som standard. Går att välja mellan sadel eller pulpet tak.

Optimal 152 - Se mer på vår hemsida

Optimal 152

1,5-plan
7 – 8 rum
Boarea 152,6 m2

Ett rymligt, flexibelt och välplanerat hus, med hela fem sovrum. Dem rymliga hallen ger bra utrymme för förvaring och som tillval finns även möjlighet till ett praktiskt förvaringsutrymme under trappan. Separat klädvård finns som tillval. Huset går att få med oinredd övervåning.

Optimal 153 - Se mer på vår hemsida

Optimal 153

1,5-plan
6 rum
Boarea 152,6 m2

Optimal 153 är en vidareutveckling av en av våra storsäljare. Ett rymligt, flexibelt och välplanerat hus perfekt för den lite större familjen med möjlighet till fyra sovrum. Stora klädvård ingår som standard och takkupa eller extra takfönster kan väljas som tillval.

Optimal 163 - Se mer på vår hemsida

Optimal 163

1-plan
6 rum
Boarea 162,7 m2

Ett rymligt och flexibelt enplanshus med tre huskroppar. Den rymliga hallen och de väl tilltagna badrummen tillhör husets mest uppskattade egenskaper. Master bedroom med egen WC/dusch och avskiljande allrum passar fint när man är många i hushållet. Kan fås antingen med sadel- eller pulpet tak.

Optimal 171 - Se mer på vår hemsida

Optimal 171

1,5-plan
8-9 rum
Boarea 171,5 m2

Ett rymligt, flexibelt och välplanerat hus. Väl tilltagna umgängesytor med öppen planlösning och goda förvaringsmöjligheter. Husets vinkel skapar en trevlig och ombonad innergårdskänsla på uteplatsen. Huset går att få med oinredd övervåning.

Optimal 172 - Se mer på vår hemsida

Optimal 172

1,5-plan
7 rum
Boarea 171,5 m2

Ett hus med stora, ljusa umgängesytor med öppen planlösning. Den rymliga hallen är en av husets mest uppskattade egenskaper och husets vinkel skapar en trevlig och ombonad innergårdskänsla på uteplatsen.

Optimal 179 - Se mer på vår hemsida

Optimal 179

2-plan
7-8 rum
Boarea 179,2 m2

Med hela fem sovrum och möjligheten att dela av allrummet till ytterligare ett sovrum är huset lätt att anpassa allt eftersom hushållet ändrar storlek. Samtliga sovrum har dessutom fönster åt två håll och för den som vill går huset att få med ljuvlig New England-veranda längs med fasaderna med huvudentré och groventré. Separat klädvård ingår som standard.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår