AlltomBostad
 
LED-Giganten i Malmö AB

Visa alla produkter från: LED-Giganten i Malmö AB

Badrumsbelysning från LED-Giganten i Malmö AB

Dimbar LED downlight 4W, Varmvit - Se mer på vår hemsida

Dimbar LED downlight 4W, Varmvit

En vitlackerad dimbar LED-downlight som gör sig mycket bra i de flesta moderna miljöer. Detta är en av aaxsus mest populära LED-downlight där man verkligen lyckats efterlikna ljuset vi får från vanliga halogenlampor. Med tanke på ljusstyrkan (210 lumen) har denna produkt ett kompakt format och går att installera på de flesta platser.

Dimbar LED Downlight Silver 4W, Varmvit - Se mer på vår hemsida

Dimbar LED Downlight Silver 4W, Varmvit

Högeffektiv och riktigt snygg downlight i borstat aluminium. Detta är en uppdatering av artikel 1870 (vit downlight) som länge har varit vår absoluta bästsäljare. Nu kan vi äntligen erbjuda samma lampa men med riktigt snygg finish i borstat aluminium. Här får du en beprövad LED spotlight som våra kunder har varit mycket nöjda med.

LED-Downlight med bred spridning 7W 2700K - Se mer på vår hemsida

LED-Downlight med bred spridning 7W 2700K

En LED-downligt som har det mesta! Här får du en varmvit stark lampa till ett bra pris som även har bred spridningsvinkel för allmänbelysning. Lampan har en total förbrukning på 7W och ger ordentligt med ljus (450 lumen). Denna downlight innehåller en COB diod från Sharp som ger ett naturligt och behagligt ljus (CRI 83).Med bred spridning på hela 70 grader behöver du inte sätta dina lampor så tätt i taket. Vår rekommendastion är att man kan hålla ca 1,5m mellan varje spot vid en takhöjd på 2,4m.

LED-Downlight med bred spridning 7W 3000K - Se mer på vår hemsida

LED-Downlight med bred spridning 7W 3000K

Detta är den perfekta lampan för dig som söker en dimbar LED-downlight som ger mycket ljus, har lågt inbyggnadsdjup med bred spridning. Lampan har en total förbrukning på 7W och ger ordentligt med ljus (480 lumen). Med spridning på ca 70 grader gör den sig perfekt som allmänbelysning i ett rum och man behöver inte lika många lampor jämfört med spotlights med smalare spridningsvinkel. Lampan innehåller en COB diod från Sharp som ger ett naturligt och behagligt ljus (CRI 83).

LED-Spotlight Mini 1W Vit 350mA Rund - Se mer på vår hemsida

LED-Spotlight Mini 1W Vit 350mA Rund

Liten vitfärgad LED-spotlight - En lampa som ger ett behagligt varmt ljus och passar för infällnad i fönster, skåp eller andra platser både inom och utomhus.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår