AlltomBostad
LED-Giganten i Malmö AB

Visa alla produkter från: LED-Giganten i Malmö AB

Belysning från LED-Giganten i Malmö AB

Connect Adara LED-trädbelysning 10W - Se mer på vår hemsida

Connect Adara LED-trädbelysning 10W

Adara är en LED-strålkastare i vår Connect serie som är speciellt framtagen för att belysa träd. Connect 12V system har enkla snabbkopplingar som gör att vem som helst kan koppla in sina lampor.

Connect Luna trägårdsbelysning spotlight 3-pack - Se mer på vår hemsida

Connect Luna trägårdsbelysning spotlight 3-pack

Här får du ett komplett 3-pack med transformator och sladdar med snabbkopplingar. Lamporna ingår i vår 12V serie "Connect" och är perfekt för att belysa buskar och mindre träd. Den låga spänningen gör att du själv kan koppla alla delar och det är riskfritt att gräva ner kabeln i din trädgård.

Connect Pixton trädgårdsbelysning LED markspjut - Se mer på vår hemsida

Connect Pixton trädgårdsbelysning LED markspjut

Armaturen Pixton (1.2watt LED) är tillverkad i aluminium och försedd med ett rejält markspett i metall för enkel fixering. Höjd utan markspett 50cm. En 3m lång kabel möjliggör en flexibel placering. Med sitt varmvita, rundstrålande ljus lämpar sig Pixton utmärkt längs gångar, stigar, stensättningar, garageuppfarter, i rabatter etc

Connect Spectrum trädgårdsbelysning - Se mer på vår hemsida

Connect Spectrum trädgårdsbelysning

Spectrum Set 10-pack (10x0.5watt) är ett komplett paket för infällning i ditt trädäck. Paketet innehåller 10st LED-armaturer, en 10m lång kabel försedd med 10 förgreningar jämnt fördelade längs med vägen, samt en transformator.

Connect Zenit Duo trädgårdsbelysning LED trappbelysning - Se mer på vår hemsida

Connect Zenit Duo trädgårdsbelysning LED trappbelysning

Vägg- samt terrassarmaturen Zenit Duo (1 watt LED) är tillverkad i aluminium och är försedd med 1 m kabel. Med det dekorativa varmvita ljuset lämpar sig Zenit Duo utmärkt på fasader, staket, murar, trädäck, terrasser etc.

Dimbar LED downlight 4W, Varmvit - Se mer på vår hemsida

Dimbar LED downlight 4W, Varmvit

En vitlackerad dimbar LED-downlight som gör sig mycket bra i de flesta moderna miljöer. Detta är en av aaxsus mest populära LED-downlight där man verkligen lyckats efterlikna ljuset vi får från vanliga halogenlampor. Med tanke på ljusstyrkan (210 lumen) har denna produkt ett kompakt format och går att installera på de flesta platser.

Dimbar LED Downlight Silver 4W, Varmvit - Se mer på vår hemsida

Dimbar LED Downlight Silver 4W, Varmvit

Högeffektiv och riktigt snygg downlight i borstat aluminium. Detta är en uppdatering av artikel 1870 (vit downlight) som länge har varit vår absoluta bästsäljare. Nu kan vi äntligen erbjuda samma lampa men med riktigt snygg finish i borstat aluminium. Här får du en beprövad LED spotlight som våra kunder har varit mycket nöjda med.

Dipol Takpendel Rökgrå - Se mer på vår hemsida

Dipol Takpendel Rökgrå

Design Kera Interior Design, år 2012. En populär model från Kera Interiors egna kollektion. Takpendel med skärmen i dubbla skal lyser upp och belyser stilfullt. Finns i sex olika färger.

E27 Dekorationslampa 4W Extra varmvit 2100K - Se mer på vår hemsida

E27 Dekorationslampa 4W Extra varmvit 2100K

E27 Dekorationslampa från Star Trading som ger ett varmt och mysigt ljus. En produkt för dig som eftersöker det gamla glödtrådsljuset.

Glow E14 päronlampa 2,5W 2700K, dimbar - Se mer på vår hemsida

Glow E14 päronlampa 2,5W 2700K, dimbar

Denna lampa lyser med varmt ljus men är samtidigt starkare än de flesta andra päronlampor som finns på marknaden. Lampan motsvarar ca 20W vanlig glödlampa och går även att dimma med de flesta dimmers på marknaden.

Glow E27 LED Globlampa Stor 4W 2100K - Se mer på vår hemsida

Glow E27 LED Globlampa Stor 4W 2100K

E27 lampa med en diameter på hela 12,5cm och ett fint varmvitt ljus (2100K). Denna lampa gör sig mycket bra i t.ex armaturer utan skärm där själva lampan står för det dekorativa. kort och gott är detta en stor maffig LED-lampa med varmt kåltrådsliknande ljus.

LED-Downlight med bred spridning 7W 2700K - Se mer på vår hemsida

LED-Downlight med bred spridning 7W 2700K

En LED-downligt som har det mesta! Här får du en varmvit stark lampa till ett bra pris som även har bred spridningsvinkel för allmänbelysning. Lampan har en total förbrukning på 7W och ger ordentligt med ljus (450 lumen). Denna downlight innehåller en COB diod från Sharp som ger ett naturligt och behagligt ljus (CRI 83).Med bred spridning på hela 70 grader behöver du inte sätta dina lampor så tätt i taket. Vår rekommendastion är att man kan hålla ca 1,5m mellan varje spot vid en takhöjd på 2,4m.

LED-Downlight med bred spridning 7W 3000K - Se mer på vår hemsida

LED-Downlight med bred spridning 7W 3000K

Detta är den perfekta lampan för dig som söker en dimbar LED-downlight som ger mycket ljus, har lågt inbyggnadsdjup med bred spridning. Lampan har en total förbrukning på 7W och ger ordentligt med ljus (480 lumen). Med spridning på ca 70 grader gör den sig perfekt som allmänbelysning i ett rum och man behöver inte lika många lampor jämfört med spotlights med smalare spridningsvinkel. Lampan innehåller en COB diod från Sharp som ger ett naturligt och behagligt ljus (CRI 83).

LED-Spotlight Mini 1W 350mA Rund - Se mer på vår hemsida

LED-Spotlight Mini 1W 350mA Rund

En LED-spotlight med ett litet format som passar perfekt för infällnad i fönstersmyg eller andra platser både inom och utomhus. Lamporna i vår mini spotlight-serie ska kopplas till transformator som ger konstantstöm 350mA. Till skillnad från många övriga LED-spotlights skall dessa lampor kopplas i serie istället för paralell.

LED-Spotlight Mini 1W Vit 350mA Rund - Se mer på vår hemsida

LED-Spotlight Mini 1W Vit 350mA Rund

Liten vitfärgad LED-spotlight - En lampa som ger ett behagligt varmt ljus och passar för infällnad i fönster, skåp eller andra platser både inom och utomhus.

Plugit decklight kit med 6st avskärmade lampor och tillbehör för installation - Se mer på vår hemsida

Plugit decklight kit med 6st avskärmade lampor och tillbehör för installation

Detta är ett mycket prisvärt kit som innehåller allt du behöver för installation av 6 enfärgade plugit lampor. Dessa lampor är små till formatet och lämpar sig utmärkt för t.ex. infällnad i trädäck. Lamporna är matt silverfärgade och kräver endast ett håltagningsmått mellan 1,6-20mm. Ytterdiameter på lampan är 26mm. Alla delar i kittet har snabbkopplingar för enkel installation.

Plugit decklight kit med 6st lampor och tillbehör för installation - Se mer på vår hemsida

Plugit decklight kit med 6st lampor och tillbehör för installation

Uplights i ett prisvärt kit som innehåller allt du behöver för installation av 6 enfärgade plugit lampor. Dessa lampor är små till formatet och lämpar sig utmärkt för t.ex. infällnad i trädäck. Lamporna är kromade och kräver endast ett håltagningsmått mellan 16-20mm. Ytterdiameter på lampan är 24m. Alla delar i kittet har snabbkopplingar för enkel installation.

Plugit halvmåne kit med 6 lampor och tillbehör för installation - Se mer på vår hemsida

Plugit halvmåne kit med 6 lampor och tillbehör för installation

Detta är ett mycket prisvärt kit som innehåller allt du behöver för installation av 6 enfärgade plugit lampor. Dessa lampor är små till formatet och lämpar sig utmärkt för infällnad i väggar, golv, trädäck eller t.ex. i en trappa. Lamporna är matt silverfärgade och kräver endast ett håltagningsmått på 2cm. Ytterdiameter på lampan är 3,5cm. Alla delar i kittet har snabbkopplingar för enkel installation. Dessa produkter är IP klassade och går att installera utomhus.

Plugit RGB halvmåne kit med 6st lampor och tillbehör för installation - Se mer på vår hemsida

Plugit RGB halvmåne kit med 6st lampor och tillbehör för installation

Detta är ett mycket prisvärt kit som innehåller allt du behöver för installation av 6 enfärgade plugit lampor som kan skifta färg. Dessa lampor är små till formatet och lämpar sig utmärkt för infällnad i väggar, golv, trädäck eller t.ex. i en trappa. Lamporna är matt silverfärgade och kräver endast ett håltagningsmått på 2cm. Ytterdiameter på lampan är 3,5cm. Alla delar i kittet har snabbkopplingar för enkel installation. Dessa produkter är IP klassade och går att installera utomhus.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår