AlltomBostad
 
LED-Giganten i Malmö AB

Visa alla produkter från: LED-Giganten i Malmö AB

Köksbelysning från LED-Giganten i Malmö AB

Dimbar LED downlight 4W, Varmvit - Se mer på vår hemsida

Dimbar LED downlight 4W, Varmvit

En vitlackerad dimbar LED-downlight som gör sig mycket bra i de flesta moderna miljöer. Detta är en av aaxsus mest populära LED-downlight där man verkligen lyckats efterlikna ljuset vi får från vanliga halogenlampor. Med tanke på ljusstyrkan (210 lumen) har denna produkt ett kompakt format och går att installera på de flesta platser.

Dimbar LED Downlight Silver 4W, Varmvit - Se mer på vår hemsida

Dimbar LED Downlight Silver 4W, Varmvit

Högeffektiv och riktigt snygg downlight i borstat aluminium. Detta är en uppdatering av artikel 1870 (vit downlight) som länge har varit vår absoluta bästsäljare. Nu kan vi äntligen erbjuda samma lampa men med riktigt snygg finish i borstat aluminium. Här får du en beprövad LED spotlight som våra kunder har varit mycket nöjda med.

Infälld LED Köksbelysning 3W, borstad aluminium - Se mer på vår hemsida

Infälld LED Köksbelysning 3W, borstad aluminium

En mycket fin LED puck i borstad aluminium från aaxsus senaste kollektion. Denna LED puck har en förbrukning på 3W och ger en ljusstyrka på hela 170 lumen. Produkten är speciellt framtagen för infällnad i köksskåp och passar perfekt för att lysa upp arbetsbänken i köket. Lampan har samma mått som många liknande armaturer för halogen (G4 lampor). Lampan har en stark diod med frostat glas vilket gör att du får en jämn och fin spridning på ca 120 grader. Produkten skall drivas med 12VDC eller AC transformator. Vill man ha en mycket lång hållbarhetstid (ca 40 000h) är en likströmstransformator (DC) att föredra.

LED-Downlight med bred spridning 7W 2700K - Se mer på vår hemsida

LED-Downlight med bred spridning 7W 2700K

En LED-downligt som har det mesta! Här får du en varmvit stark lampa till ett bra pris som även har bred spridningsvinkel för allmänbelysning. Lampan har en total förbrukning på 7W och ger ordentligt med ljus (450 lumen). Denna downlight innehåller en COB diod från Sharp som ger ett naturligt och behagligt ljus (CRI 83).Med bred spridning på hela 70 grader behöver du inte sätta dina lampor så tätt i taket. Vår rekommendastion är att man kan hålla ca 1,5m mellan varje spot vid en takhöjd på 2,4m.

LED-Downlight med bred spridning 7W 3000K - Se mer på vår hemsida

LED-Downlight med bred spridning 7W 3000K

Detta är den perfekta lampan för dig som söker en dimbar LED-downlight som ger mycket ljus, har lågt inbyggnadsdjup med bred spridning. Lampan har en total förbrukning på 7W och ger ordentligt med ljus (480 lumen). Med spridning på ca 70 grader gör den sig perfekt som allmänbelysning i ett rum och man behöver inte lika många lampor jämfört med spotlights med smalare spridningsvinkel. Lampan innehåller en COB diod från Sharp som ger ett naturligt och behagligt ljus (CRI 83).

LED-Spotlight Mini 1W 350mA Rund - Se mer på vår hemsida

LED-Spotlight Mini 1W 350mA Rund

En LED-spotlight med ett litet format som passar perfekt för infällnad i fönstersmyg eller andra platser både inom och utomhus. Lamporna i vår mini spotlight-serie ska kopplas till transformator som ger konstantstöm 350mA. Till skillnad från många övriga LED-spotlights skall dessa lampor kopplas i serie istället för paralell.

LED-Spotlight Mini 1W Vit 350mA Rund - Se mer på vår hemsida

LED-Spotlight Mini 1W Vit 350mA Rund

Liten vitfärgad LED-spotlight - En lampa som ger ett behagligt varmt ljus och passar för infällnad i fönster, skåp eller andra platser både inom och utomhus.

Plugit halvmåne kit med 6 lampor och tillbehör för installation - Se mer på vår hemsida

Plugit halvmåne kit med 6 lampor och tillbehör för installation

Detta är ett mycket prisvärt kit som innehåller allt du behöver för installation av 6 enfärgade plugit lampor. Dessa lampor är små till formatet och lämpar sig utmärkt för infällnad i väggar, golv, trädäck eller t.ex. i en trappa. Lamporna är matt silverfärgade och kräver endast ett håltagningsmått på 2cm. Ytterdiameter på lampan är 3,5cm. Alla delar i kittet har snabbkopplingar för enkel installation. Dessa produkter är IP klassade och går att installera utomhus.

Plugit RGB halvmåne kit med 6st lampor och tillbehör för installation - Se mer på vår hemsida

Plugit RGB halvmåne kit med 6st lampor och tillbehör för installation

Detta är ett mycket prisvärt kit som innehåller allt du behöver för installation av 6 enfärgade plugit lampor som kan skifta färg. Dessa lampor är små till formatet och lämpar sig utmärkt för infällnad i väggar, golv, trädäck eller t.ex. i en trappa. Lamporna är matt silverfärgade och kräver endast ett håltagningsmått på 2cm. Ytterdiameter på lampan är 3,5cm. Alla delar i kittet har snabbkopplingar för enkel installation. Dessa produkter är IP klassade och går att installera utomhus.

Prisma LED Puck 2W Varmvit - Se mer på vår hemsida

Prisma LED Puck 2W Varmvit

En fin LED puck med en snygg finish i borstat aluminium. Denna lampa lämpar sig perfekt för att belysa köksbänken i köket. Pucken kan fällas in i skåpet eller installeras med tillhörande distans. OBS! distansen finns som tillbehör och kan köpas separat.

Tella 2.0 Downlight 6W 2700K - Se mer på vår hemsida

Tella 2.0 Downlight 6W 2700K

Detta är en av våra bästsäljare i uppdaterad version. Denna downlight har kopplngsplintar med dragavlastning vilket gör att den är enkel att installera. För dig som konsument kan detta leda till lägre kostnader för din installation. Tella 2.0 downlight har ett uppdaterat drivkort som fungerar mot i stort sett alla dimmers på marknaden. Det nya drivkortet gör att du inte behöver tänka på hur du belastar din dimmer. Man kan allstå koppla endast 1 lampa mot en dimmer som är avsedd för halogen trots att lägsta belastning för din dimmer är t.ex 40W.

Tella 2.0 Downlight 6W 3000K - Se mer på vår hemsida

Tella 2.0 Downlight 6W 3000K

Detta är en av våra bästsäljare i uppdaterad version. Med kopplingsplintar är LED lampan mycket enkel att installera direkt mot 230VAC. Tella 2.0 har ett uppdaterat drivkort som fungerar mot i stort sett alla dimmers på marknaden. Det nya drivkortet gör att du inte behöver tänka på hur du belastar din dimmer. Man kan allstå koppla endast 1 lampa mot en dimmer som är avsedd för halogen.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår