AlltomBostad
 
LED-Giganten i Malmö AB

Visa alla produkter från: LED-Giganten i Malmö AB

Utomhusbelysning från LED-Giganten i Malmö AB

Connect Adara LED-trädbelysning 10W - Se mer på vår hemsida

Connect Adara LED-trädbelysning 10W

Adara är en LED-strålkastare i vår Connect serie som är speciellt framtagen för att belysa träd. Connect 12V system har enkla snabbkopplingar som gör att vem som helst kan koppla in sina lampor.

Connect Luna trägårdsbelysning spotlight 3-pack - Se mer på vår hemsida

Connect Luna trägårdsbelysning spotlight 3-pack

Här får du ett komplett 3-pack med transformator och sladdar med snabbkopplingar. Lamporna ingår i vår 12V serie "Connect" och är perfekt för att belysa buskar och mindre träd. Den låga spänningen gör att du själv kan koppla alla delar och det är riskfritt att gräva ner kabeln i din trädgård.

Connect Pixton trädgårdsbelysning LED markspjut - Se mer på vår hemsida

Connect Pixton trädgårdsbelysning LED markspjut

Armaturen Pixton (1.2watt LED) är tillverkad i aluminium och försedd med ett rejält markspett i metall för enkel fixering. Höjd utan markspett 50cm. En 3m lång kabel möjliggör en flexibel placering. Med sitt varmvita, rundstrålande ljus lämpar sig Pixton utmärkt längs gångar, stigar, stensättningar, garageuppfarter, i rabatter etc

Connect Spectrum trädgårdsbelysning - Se mer på vår hemsida

Connect Spectrum trädgårdsbelysning

Spectrum Set 10-pack (10x0.5watt) är ett komplett paket för infällning i ditt trädäck. Paketet innehåller 10st LED-armaturer, en 10m lång kabel försedd med 10 förgreningar jämnt fördelade längs med vägen, samt en transformator.

Connect Zenit Duo trädgårdsbelysning LED trappbelysning - Se mer på vår hemsida

Connect Zenit Duo trädgårdsbelysning LED trappbelysning

Vägg- samt terrassarmaturen Zenit Duo (1 watt LED) är tillverkad i aluminium och är försedd med 1 m kabel. Med det dekorativa varmvita ljuset lämpar sig Zenit Duo utmärkt på fasader, staket, murar, trädäck, terrasser etc.

Plugit decklight kit med 6st avskärmade lampor och tillbehör för installation - Se mer på vår hemsida

Plugit decklight kit med 6st avskärmade lampor och tillbehör för installation

Detta är ett mycket prisvärt kit som innehåller allt du behöver för installation av 6 enfärgade plugit lampor. Dessa lampor är små till formatet och lämpar sig utmärkt för t.ex. infällnad i trädäck. Lamporna är matt silverfärgade och kräver endast ett håltagningsmått mellan 1,6-20mm. Ytterdiameter på lampan är 26mm. Alla delar i kittet har snabbkopplingar för enkel installation.

Plugit decklight kit med 6st lampor och tillbehör för installation - Se mer på vår hemsida

Plugit decklight kit med 6st lampor och tillbehör för installation

Uplights i ett prisvärt kit som innehåller allt du behöver för installation av 6 enfärgade plugit lampor. Dessa lampor är små till formatet och lämpar sig utmärkt för t.ex. infällnad i trädäck. Lamporna är kromade och kräver endast ett håltagningsmått mellan 16-20mm. Ytterdiameter på lampan är 24m. Alla delar i kittet har snabbkopplingar för enkel installation.

Plugit halvmåne kit med 6 lampor och tillbehör för installation - Se mer på vår hemsida

Plugit halvmåne kit med 6 lampor och tillbehör för installation

Detta är ett mycket prisvärt kit som innehåller allt du behöver för installation av 6 enfärgade plugit lampor. Dessa lampor är små till formatet och lämpar sig utmärkt för infällnad i väggar, golv, trädäck eller t.ex. i en trappa. Lamporna är matt silverfärgade och kräver endast ett håltagningsmått på 2cm. Ytterdiameter på lampan är 3,5cm. Alla delar i kittet har snabbkopplingar för enkel installation. Dessa produkter är IP klassade och går att installera utomhus.

Plugit RGB halvmåne kit med 6st lampor och tillbehör för installation - Se mer på vår hemsida

Plugit RGB halvmåne kit med 6st lampor och tillbehör för installation

Detta är ett mycket prisvärt kit som innehåller allt du behöver för installation av 6 enfärgade plugit lampor som kan skifta färg. Dessa lampor är små till formatet och lämpar sig utmärkt för infällnad i väggar, golv, trädäck eller t.ex. i en trappa. Lamporna är matt silverfärgade och kräver endast ett håltagningsmått på 2cm. Ytterdiameter på lampan är 3,5cm. Alla delar i kittet har snabbkopplingar för enkel installation. Dessa produkter är IP klassade och går att installera utomhus.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår