AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

13 oktober 2011

”Leila bakar” ska satsa på inredning!

Jag träffade Leila Lindholm på Hem & Villamässan idag och åt hennes goda cupcakes till frukost! Hon signerade sin senaste bok Hello cupcake! till mig och innanför pärmen skrev hon: "Annika, hoppas du gillar min nya bok...Kram Leila". Nu är jag mäkta stolt och boken står nu längst fram i raden av mina älskade receptböcker.
Leila avslöjade att hon nu håller på med en inredningsbok tillsammans med fotograf Ulrika Magnusson. Målet är att det ska bli en funktionell inredningsbok och den kommer att bli klar någon gång nästa år. När hon fick sin son för ett par år sen så köpte hon och hennes man ett hus som var ett renoveringsobjekt. I boken kommer hon att ge sina bästa tips från den resan. Hon berättade också att hon läser många bloggar och att hon hämtar mycket inspiration från Internet.
I hennes kokböcker jobbar hon mycket med att förmedla en känsla och en stämning. I Hello cupcake! har hennes son Walter fått agera modell tillsammans med några andra barn.
- Han säger hela tiden "mamma bakar", berättade hon.
Kanske kommer han snart att säga "mamma inreder" också!

”Leila bakar” ska satsa på inredning!

Recepten på Peanut butter whoopies, citron-& marängwhoopies och Miss Piggy cupcakes finns i boken Hello Cupcake! av Leila Lindholm utgiven av hennes bokförlag Walter and Books.Nyckelord:

Böcker

Inspiration

Kök

Mat

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår