AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

19 januari 2014

Leila öppnar butik i Mood-gallerian

För alla er som är fans av Leilas pastelliga kök och lite slitna träprylar i hemmet, så öppnar Leila Lindholm en butik i Mood gallerian i Stockholm. Tips om du ska hit eller om du bor i Stockholm. Jag har inte varit dit och kollat in den ännu, den öppnas på alla hjärtans dag, 14 februari. Leila’s General Store grundades i mars 2011 och har på kort tid blivit en framgångsrik och populär konceptbutik på nätet, så där kan man kika in om man inte har vägarna förbi Stockholm. Sortimentet består av Leilas egendesignade köksprodukter.

Leila Lindholm
Leila Lindholm

Butiken kommer att ha ett varierat sortiment; Leilas böcker, utvalda vintageföremål, pastellfärgade köksprodukter i emalj, färgat glas i amerikansk retrostil, textilier i vackra mönster, handgjorda träredskap, slickepottar i silikon, ekologiskt nedbrytbara sugrör i papper, flaggspel, snygga metallburkar for förvaring, klassiska pajformar och mycket mer.

Leilas webshopNyckelord:

Butik

Detaljer

Inredning

Kök

Nyheter

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår