AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

27 februari 2013

Letar du efter en stooor golvlampa?

Lamp Gustafs nya serie Legend tror jag kommer att bli en storfavorit hos många. Kanske en designlegend? Sabina Grubbeson har blandat ljust trä med mattlackerad svart metall tillsammans med en lampskärm i grovt tyg. Golvlampan är jättestor. Tänk vad härligt att ha den ovanför sängen för ett bra ljus vid tidnings- eller bokläsning. Passar förstås på de traditionella ställena också, bredvid en fåtölj eller intill soffan. Om man inte vill ha en sån iögonfallande pjäs i rummet så är vägglampan med dragspelsarm precis lika fin.

Legend/Lamp Gustaf
Legend/Lamp Gustaf

Legend finns i fyra modeller: som golvlampa med möjlighet att ändra läge tack vare det vinklade stativet, som pendellampa, bordslampa och vägglampa. Vägglampan med sin dragspelsarm som går att dra ut, gör den perfekt att använda som sänglampa. Pendellampa, cirkapris 2 150 kr. Golvlampa, cirkapris 3 350 kr. Bordslampa, cirkapris 1 075 kr. Vägglampa, cirkapris 1 625 kr, Lamp Gustaf.

Lamp GustafNyckelord:

Belysning

Inredning

Inspiration

Nyheter

Sovrum

Vardagsrum

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår