AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

14 juni 2013

Letar just nu dessa inredningsprylar

Jag var väl på min första auktion när jag var bara några år gammal och på senare år har det blivit ett antal loppisar...alltid kan man hitta något man inte visste att man ville ha. Jag brukar skämta och säga att jag är med i tävlingen "flest prylar när man dör vinner". Och att jag ligger bra till där. Men sedan jag köpte hus har jag insett att jag inte behöver spara alla fina möbler som jag samlat på mig under åren - för de får helt enkelt inte plats. Det var ingen herrgård jag köpte som sagt. Så med en suck har jag sålt iväg en hel del och försöker nu tänka till mer innan jag köper något. Just nu är det det här som jag är på jakt efter.

Letar just nu dessa inredningsprylar

Emmafåtölj i guldbrokadtyg (bild lånad av Styleroom.se), kristallkrona i plafondmodell, vinröd sammetstapet med medaljonger, pråliga guldramar i alla möjliga former, helst två stycken i storlek 70x100 cm, snygga brickor och färgglatt glas. Gillar Iittalas glas och börjar få en liten samling av dem..Nyckelord:

Detaljer

Inredning

Privat

Prylar

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår