AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

7 maj 2016

Lexington och Boråstapeter lanserar ny tapetkollektion

Lexington Company, som är känd för sin klassiska New England-stil, lanserar nu en tapetkollektion i nära samarbete med Boråstapeter. De har tillsammans tagit fram en kollektion av tapeter som kommer att finnas under varumärket Lexington. Boråstapeter kommer att sköta försäljningen till färgfackhandeln och Lexington kommer att erbjuda tapeterna via egna butiker, e-handel och utvalda återförsäljare. Tapetmönsterna är en blandning mellan det som är så typiskt för Lexington, i en kombination med svensk tapetdesign. Här är två av de nio mönster som kommer att finnas med.

Lexington tapeter
Lexington tapeter

Tapetkollektionen består av nio mönster, i totalt 35 artiklar och kommer att distribueras genom Boråstapeter men även i Lexingtons Concept Stores runtom i Sverige med start i september. Det rekommenderade konsumentprisest är 899 SEK/rulle.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.
 

www.lexingtoncompany.com www.borastapeter.seNyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Tapet

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår