LG Collection AB

Visa alla produkter från: LG Collection AB

Diskbänkar & Bänkskivor från LG Collection AB

Bänkskivor i Laminat - Se mer på vår hemsida

Bänkskivor i Laminat

Laminat är hållbart, lätt att hålla rent och underhållsfritt. Laminat har också lång livslängd och många fördelar. För dig som vill ha ett vackert och slitstarkt, men ändå prisvärt kök, är bänkskivor i laminat ett bra val. Vi har många mönster och färger att välja mellan och det är lätt att hitta just de skivor som kompletterar kökets övriga inredning.

LG Collection använder bara högtryckslaminat som uppfyller kraven enligt EN438 (europeisk kvalitets-norm för högtryckslaminat).

Bänkskivor i Kompaktlaminat - Se mer på vår hemsida

Bänkskivor i Kompaktlaminat

LG Kompaktlaminat 12 mm är ett idealiskt material till bänkskivor i ditt kök och badrum. Om du önskar en stilren och tunnare skiva som samtidigt ger en exklusiv känsla är kompaktlaminat rätt val. Kompaktlaminat är ett starkt och motståndskraftigt material som dessutom är lätt att rengöra. Kompaktlaminat består av en kärna av impregnerat kraftpapper med ovansida och undersida av högtryckslaminat.

Bänkskivor i Massivträ - Se mer på vår hemsida

Bänkskivor i Massivträ

LiGna Massivträ

LiGna är latin och betyder trä. LiGna är därför namnet på LG Collections sortiment av skivor i massivträ.

Din LiGna bänkskiva är unik. Det finns inte en enda skiva till i hela världen som är likadan som din. Varje skiva består av utvalda trästavar från olika träd. Träd som vuxit i skogsbruk där avverkning och återväxt står under noggrann kontroll.
Trä är ett levande material som åldras med värdighet. Den patina dina skivor har erövrat efter flera års dagligt bruk gör bara miljön ännu mer trivsam.

Bänkskivor i Sten - Se mer på vår hemsida

Bänkskivor i Sten

Granit, Marmor och Quartz-sten ingår i nu vårt sortiment!

LG Collection samarbetar med ett av Italiens största och mest erfarna stenföretag. Vi kan genom detta samarbete erbjuda produkter som är i absolut högsta klass, design och innovation. Kombinerat med gediget hantverk, och en känsla för sten som grundmaterial, får du en produkt att leva med och känna glädje över i många år. Vi kan garantera produkter av högsta kvalitet!

Bänkskivor i HI-MACS® - Se mer på vår hemsida

Bänkskivor i HI-MACS®

HI-MACS® har utvecklats och tillverkas av LG Hausys, ett av världens största företag inom vetenskap och teknologi. En blandning av naturliga mineraler, akryl och pigment gjuts i en form. Resultatet blir ett estetiskt tilltalande och slitstarkt stenliknande material, Natural Acrylic Stone.

HI-MACS® är ett idealiskt material för kök och badrum. HI-MACS® är slitstarkt och nästan lika hårt som sten, men känns trots det inte kallt. Ytan är i stället varm och silkeslen.

LG Collection® Stänkpanel - Se mer på vår hemsida

LG Collection® Stänkpanel

LG Collection Stänkpanel är en serie dekorativa och exklusiva väggpaneler. Du kan välja mellan ytskikt av metallaminat ”Metallica”, högtryckslaminat från hela vårt sortiment av laminatbänkskivor samt från en serie med speciellt utvalda laminatmönster. Panelerna levereras med en tjocklek 14 mm i önskad storlek, maximalt format 2410x1200 mm.

Diskhoar & tvättfat - Se mer på vår hemsida

Diskhoar & tvättfat

I vårt lagersortiment finns över 60 olika modeller av diskhoar och tvättfat, samtliga från Europas ledande tillverkare. Och hos oss kan du få din diskho underlimmad i den bänkskiva du valt, oavsett om den är av laminat, massivträ, sten eller LG HI-MACS®.

Vi monterar din diskho med en grundligt beprövad metod, underlimning. Med underlimning slipper du kanter och springor där det samlas smuts, vatten och otrevliga rester.