AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

19 september 2013

LG Gallery - TV med konst och ljudet sitter i ramen

En annan innovation som dök upp på Ifa-mässan (Europas största mässa för hemelektronik) är LG:s 55-tums OLED-TV har en unik ram som gör det möjligt för TV:n att fungera som ett konstverk. TV: n kommer att kallas LG Gallery, och passar bra i sovrummet eller vardagsrummet. Om du läste mitt förra inlägg om den stora svängda skärmen så är det här motsatsen - den här är för dig som vill att TV:n ska ska smälta in i interiören istället för att sticka ut. Högtalare och en subwoofer sitter i ramen, så att du kan få bra kvalitet på ljudet. TV:n kommer också att innehålla ett Galleri-läge, vilket gör det möjligt att visa högupplösta bilder av tillexempel målningar av Vincent van Gogh och Paul Gaugain.

LG Gallery Foto: Annika Rådlund
LG Gallery Foto: Annika Rådlund

TV som smälter in i rummet. Kommer även att finnas med mer stilrena ramar. Ljudet sitter i ramen och när TV:n inte används går det att visa en stillbild på ett konstverk i stället.

LG
I
FANyckelord:

Detaljer

Elektronik

Inredning

Mässor

Nyheter

Vardagsrum

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår