AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

4 juli 2017

Life Smart övervakningskameror

I flera år har jag funderat över att skaffa en övervakningskamera, jag tänker att det är bra när man är bortrest och så där. Så kan man känna sig lugn att allt står rätt till därhemma. Det finns ju väldigt många olika lösningar, där man bland annat är uppkopplad mot en säkerhetsfirma och så vidare och får betala en avgift varje månad. Jag vill helst slippa den där månadsavgiften och skulle helst vilja ha ett system som man köper in och som sedan inte kostar så mycket mer. Nu har jag hittat ett som heter Life Smart där man kopplar upp allt till en app på mobilen och därigenom ska man kunna se genom kamerorna live dygnet runt. De har en rörelsedetektor så det ska komma ett meddelande till mobilen då något rör sig framför kameran.
Det enda som behövs förutom systemet är ett trådlöst nät (wi-fi) på plats så det får jag skaffa för jag har ett mobilt nät som jag tar med mig när jag åker iväg, så nu ska jag skaffa ett till.

Life smart säkerhetspaket för kameraövervakning i hemmet
Life smart säkerhetspaket för kameraövervakning i hemmet

Med det här säkerhetspaketet kan man få notiser då någon öppnar dörren eller rör sig i hemmet då man inte är hemma och kamerorna kan även ta kort på den som går genom dörren! Man ska själv kunna ställa in säkerhetsnivån på hur man vill bli notifierad. Systemet ska enkelt gå att bygga ut med ELIQ Elmätarsensor för energiövervakning eller LifeSmar Smartplugg för styrning av lampor och kontakter i hemmet! Wow, låter hur bra som helst! Men jag börjar med säkerhetspaketet....


Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.https://lifesmartnordics.com/products/security-kitNyckelord:

Elektronik

Elförbrukningen

Nyheter

Övrigt

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår