AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

29 mars 2016

Lightbox med plats för en poster!

Den här ljustavlan, eller lightbox som de kallas, har plats för en poster också. Så det blir lite grann som en nattlampa med en fin valfri dekoration på. Perfekt i barnrummet tycker jag! Men den passar förstås i alla rum och den kan båda stå och hängas på väggen.

Lightbox med plats för en poster!

Lightboxen från A Little Lovely Company kan stå på en möbel eller hängas på vägg. Det följer med en poster i förpackningen om man inte har en egen som man vill sätta där. Mått: 30,5 x 21,5 x 7 cm.

Den drivs av 6 stycken AA-batterier det finns möjlighet att ansluta adapter på ljusboxen men detta medföljer ej utan får köpas till separat (9V DC500 MA). Jag skulle nog satsa på en adapter för det är ju himla jobbigt med batterier som tar slut...och det känns inte så miljövänligt heller om man inte har laddningsbara. 

Finns hos bla Rumattalska.se för 699 kr

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.
 Nyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Ljus

Presenter

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår