AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

30 november 2013

Lila jul?

Om din älsklingsfärg är lila så misströsta inte över julen, det finns förstås lila julsaker också. Stjärnorna tilltalar nog även alla Indien-lovers och de som älskar lite mer kitschiga prylar. Och vad ska man säga om granen...passar nog bra i tonårsrummet. Den vita stjärnan från Watt och Veke tycker jag är jättefin, ser ut som en riktig snöflinga och jag kan tänka mig att ljuset silar ut fint genom pappret.

Lila jul?

Lucky star Svart och lila eller turkos pappersstjärna, 129 kr/st från Indiska. Vind 46 Som en vit snöstjärna svävar den i fönstret. Fint mönstrat i krispvitt papper, Ø46. Pris 199 kr, och upphängare med brytare 95 kr, från Watt och Veke. Ljusgran med multifärgad LED-belysning. 6 LED. 2 funktioner: fungerar antingen med transformator med 3 m sladd eller batterier 3x AAA ( medföljer ej). On/off knapp. Endast för inomhusbruk. Akryl Mått: H 32 cm B 12 cm, 149 kr från Rusta.

 

Indiska
W
att och VekeNyckelord:

Jul

Julpynt

Nyheter

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår