AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

17 januari 2012

Lill-Babs gör om möblerna i shabby chic!

Shabby chic boden i Järvsö är ett paradis för shabby chic älskare! Där målas möbler om efter ledorden " vitt, lantligt, slitet, romantiskt". Eftersom det ligger i Järvsö så har de såklart Lill-Babs som kund. 
Daniel som ständigt står redo inför nya projekt i boden berättar att Lill-Babs lämnat in ett tebord som de lagat och målat om, samt ett bord med stolar som hennes mamma haft.
Stolarna var slitna med färg som flagade och de var klädda i ett ljust linnetyg. Efter en renovering och ommålning med en grundfärg och tre täckfärgslager är de nu redo för att stå pall i många år till!

 

Lill-Babs gör om möblerna i shabby chic!

Så här glad blev Barbro Lill-Babs Svensson när hennes stolar fått nytt liv! Om du har vägarna förbi Järvsö så missa inte Shabby chic boden där det finns massor av möbler och prylar i lantlig vintagestil till försäljning.

Shabby Chic bodenNyckelord:

Butik

Detaljer

Inredning

Inspiration

Kök

Presenter

Prylar

Sovrum

Textil

Tips

Vardagsrum

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår