AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

25 januari 2014

Lisa Bengtsson- tigertapet och porslinstiger

Vilken nostalgikick jag fick nu när jag såg bilderna från Lisa Bengtssons senaste lansering - en tigertapet. Det var inte tapeten som jag fick nostalgipuffen av utan porslinstigern till höger i bilden. Jag kommer ihåg att jag har haft något liknande, tillsammans med två tigerungar...de hade jag framför TV:n i början av det glada nittiotalet. Skinnsoffan var mörkgrön och i stora mörkgröna krukor hade jag planerat några palmliknande växter. Welcome to the djungle kan man säga...Det här känns dock väldigt mer uppdaterat och fräscht. Tapeten COCO Tiger. är formgivaren Lisa Bengtssons senaste alster. Superhärligt med blanka detaljer till, det ligger helt rätt i tiden.

Coco Tiger/Lisa Bengtsson
Coco Tiger/Lisa Bengtsson

Lisa Bengtsson har denna gång har lisa gått loss på mönsterglädje och gjort ett lite kitschigt men samtidigt sobert och elegant mönster. “- Jag har alltid fascinerats av det djuriska, naturens egna mönster. jag lät det djuriska möta lyx och med en gnutta inspiration från modevärlden så blev det en galen och spännande Coco Tiger!” berättar Lisa om det nya mönstret tapeten finns både i rosa och grå med detaljer i guld. Pris tapet: ca 850 sek mått: 0,53 x 10 meter, från Studio Lisa Bengtsson.


Studio Lisa BengtssonNyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Sovrum

Tapet

Tips

Vardagsrum

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår