AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

25 maj 2012

Lisa Larsons jubileumsutställning på NK startar idag!

I morse var jag in en sväng på pressvisningen för Lisa Larsons jubileumsutställning på NK i Stockholm. Hon firar nu 50 år som designer och på Nk har de samlat både keramik och textil som hon har producerat under åren. De visar både keramik som ej längre finns i produktion och sådant som fortfarande finns att köpa. Hennes samarbete med Ljungbergs textil och Opto design har resuterat i tyger, brickor, disktrasor och annat. Lisa Larson var en otroligt ödmuk person med mycket humor och hennes humoristiska figurer är ett naturlig del av hennes skapande.
Läs artikeln och se alla bilder på hennes skapelser på Allt om bostad på måndag, och har du chansen att gå och se utställningen så pågår den fram till första juni.

Lisa Larsons jubileumsutställning på NK startar idag!

Helena Melin från Opto design intervjuade Lisa Larson om hennes 50 år som designer på NK i morse. Till höger tyget Miranda från Ljungbergs textil och grön bricka med katter från Opto design. Båda nya produkter designade av Lisa Larson.


Lisa Larson
Opto design
Ljungbergs textil
NK StockholmNyckelord:

Inredning

Inspiration

Kök

Nyheter

Övrigt

Textil

Tips

Vardagsrum

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår