AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

19 april 2015

Livstidsgaranti på ny vinterisolerad skjutdörr från Kronfönster

Lyft/ skjutpartier och vikpartier för isolerade uterum eller istället för altandörrar är något som många vill ha.Kronfönster har bland annat satsat på produktutveckling och har tagit fram en ny modell av deras storsäljare King, det är ett skjutparti som aldrig behövs målas som är fullt vinterisolerat. Kronfönster King har dessutom så bra isolering att det klarar isolervärdet på 0,8 för passiv-hus. Nu när man uppdaterat modellen så lämnar de livstidsgaranti till kunden, så länge köparen äger dörren så gäller garantin. Så om man säljer huset så går alltså inte garantin inte vidare till nästa ägare.

Livstidsgaranti på ny vinterisolerad skjutdörr från Kronfönster

Kronfönster tillverkar skjutdörrar och vikpartier i trä, aluminium och pvc. Nya Kronfönster King med livstidsgaranti lanseras den 1:a februari 2015. www.kronfonster.seNyckelord:

Balkong

Detaljer

Nyheter

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår