AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

20 oktober 2013

Ljudsystem i köksluckan!

Som sagt, tekniken går framåt. Nu kan köksskåpet bli en resonanslåda och hjälpa till att producera skön musik i köket. Maestro Kitchen Sound System är ett ljudsystem för köket, där man ska slippa sladdar och slipper dessutom placera ut högtalare eftersom de med det här systemet sitter i köksluckan. Tyvärr har jag inte hört hur det låter, men smakar det så kostar det.

MaestroKitchen™ 100/Ballingslöv
MaestroKitchen™ 100/Ballingslöv

MaestroKitchen™ 100 - har ett hifi stereo ljud där den enda synliga delen är en integrerad glaspanel med en färgskärm. Inga synliga högtalare och inga sladdar. Genom den externa Bluetooth adaptern kan man njuta av musiken från smartphone eller läsplatta genom Maestro kitchen. Det ska bara vara att plugga in adaptern och koppla ihop det med Bluettooth.
I paketet ingår följande: Huvudenhet, Styrpanel, Bashögtalare, Bluetooth adapter + fjärrkontroll, och två stycken högtalare för montering i lucka eller i vägg. Pris 12.995 kr.

BallingslövNyckelord:

Elektronik

Kök

Ljud

Nyheter

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår