AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

9 februari 2016

Ljusstaken ingen missade på Furniture Fair

Idag startade Furniture Fair och Nordic light på Stockholmsmässan. Det är den mässa som kallas "Möbelmässan" i folkmun. Det är inte så mycket småprylar på mässan utan mest möbler för både offentlig och privat miljö samt belysning.
Bland de mindre sakerna på mässan så kan jag nämna denna, en ljusstake som många som stannade och tittade på. Den heter Salut och är formgiven av Signe Persson-Melin. Den väger över två kilo och är tillverkad i rå aluminium, en stadig pjäs alltså som passar lika bra till middagsbordet ute, altanbordet, utomhusmiddagen, bröllopsdukningen eller på ett skåp eller inill en vedspis...Ja, den passar lite överallt, men som vanligt när man tänder ljus får man inte lämna det obevakat. Som allt anat från Byarums bruk är den Smålandsproducerad. Jag trycker på Gilla-knappen!

Byarums bruk på Furniture Fair Foto: Annika Rådlund
Byarums bruk på Furniture Fair Foto: Annika Rådlund

Byarums Bruk presenterade bland annat möbler och stora krukor på Furniture Fair. En av deras nyheter är den stadiga kandelabern Salut formgiven av Signe Persson-Melin. Den är 33 cm hög och tillverkad i rå aluminium, vikt 2,2 kilo.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.byarumsbruk.seNyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Mässor

Nyheter

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår