Ljuvligt med grönmålat staket!

Ljuvligt med grönmålat staket!
Här har man nu fullt upp med att kolla igenom nyheterna för säsongen, vissa saker går en kanske bara förbi medan andra får en att stanna upp. Varför man går igång på vissa saker och andra inte kan bero på flera anledningar, att något är för vanligt för att man ska tycka att det är speciellt eller för att det inte tilltalar en rent estetiskt. Jag går ofta igång på vackra saker och de som är praktiska... vilket förstås säger en del om mig som person också. Jag gillar vackra saker och känner ingen begränsning riktigt där - more is more helt enkelt. Sen är jag svag för vackra bilder, så är det riktigt fina bilder då vill man förstås lyfta fram dem. Som den här i all sin enkelhet, det är en bild som ska visa upp en viss kulör av Beckers färg - och hur fint är det inte med grönt? Så ljuvligt! Man ser framför sig små underbara kolinilotter, trädgårdar som är som hämtade ur Astrid Lindgrens berättelser... ljuvliga sommardagar och doften av hägg och syrén. Man vill liksom flytta in där i trädgården bakom staketet.

Ljuvliga sommartid - snart är den här! Här är en härlig inspirationsbild om du funderar på att skaffa ett staket, eller måla om det gamla. Till det här gröna är det ju fantastiskt med lila, vita eller rosa blommor till. Allt från syrener till pioner och rosenbuskar. Själv är jag alltför praktiskt för att orka ha ett staket - på grund av att jag inte skulle orka måla den sträcka som skulle krävas i min trädgård. Men om man har en mindre trädgård, eller gillar att måla staketpinnar... då kanske det här är något för dig.
Själv ska jag i sommar ordna en liten grind, eller ett kort staket på en eller ett par meter mellan en byggnad och ett buskage, så det är nog ungefär så mycket som jag mäktar med...
På bilden: Beckers Perfekt Plus Fönster & Snickeri-färg som ska vara extra hållbar, i kulören Granbarr 091 och spetsarna är målade i kontrastfärgen Korall 001.


Mer grön inspiration här: Härliga färg- och tapetnyheter i grönt

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

 

www.beckers.se

Facebook Twitter Google Plus Google Plus